Despre mine

Întotdeauna mi-a plăcut să călătoresc, însă copilăria nu mi-a oferit multe ocazii să o fac.

Mai târziu, am găsit mereu motive să nu plec nicăieri: Într-un an mergeam la facultate, în altul dădeam de permis, în altul îmi cumpăram casă, în altul renovam apartmentul în care am copilărit, în altul aveam un proiect mare la servici.

La finalul anului 2017, rămăsesem cu 20 de zile de concediu, din care puteam să îmi reportez doar 5. Șeful aproape a făcut infarct când i-am sugerat să îmi iau o lună liber. Am convenit să iau două săptămâni în Noiembrie și restul la sfârșitul lui Decembrie.

Problema era că nu mai aveam niciun proiect de care să mă ocup, așa că am petrecut primul concediu acasă cu jocuri la care nici măcar nu sunt bun.

Mi-am dat seama că trebuie să îmi găsesc un hobby, ideal unul care să mă mai scoată din casă.

Cumva, am ajuns pe un site de turism și am căutat cea mai ieftină destinație. S-a întâmplat ca aceasta să fie Roma.

Anul următor (2018), am dormit în 9 orașe diferite și am vizitat încă vreo câteva. Barcelona, Cluj, Timișoara, Budapesta, Paris, Londra, Reykjavik (Islanda), Sighișoara și Sibiu.

În 2019, numărul s-a ridicat la 10: Cairo (Prima dată în afara europei), Stockholm, Nisa (Franța), Constanța, Piatra Neamț, Suceava, Iași, Chișinău, Târgoviște și Veliko Târnovo (Bulgaria).

Cred că am început să deprind arta plimbatului prin lume, destul încât să împărtășesc și altora experiențele mele.